Per interviu „Life News“ Elvira Isajeva pasakojo, kad po audringo vakarėlio pramiegojo autobusą, kuris iš viešbučio turėjo nugabenti turistus į oro uostą.

Savo socialinio tinklo „VKontakte“ paskyroje E. Isajeva paskelbė elektroninio bilieto nuotrauką ir parašė, kad ji yra vienintelė „išgyvenusi“ keleivė. Toks įrašas sulaukė virtinės nepalankių komentarų, pavyzdžiui, RT svetainėje.

Per interviu „LifeNews“ E. Isajeva teigė, kad savo išsigelbėjimą laiko atsitiktinumu. „Nežinau, kaip tai įvyko. Tai visiškas atsitiktinumas. Tiesiog švenčiau gimtadienį, pavėlavau į lėktuvą ir viskas... Pabudau, man ryte skambina iš Rostovo, kur pirkau kelionę. Netgi nesupratau, apie ką kalbama, kai manęs drebančiu balsu paklausė: „Jūs gyva?“. Atsakiau, kad taip, ir nuėjau miegoti. Vėliau, kaip atsikėliau ir pažiūrėjau žinias, mane apėmė siaubas“, - pasakojo moteris.

„Natali Turs“ klientais buvo maždaug pusė sudužusio lėktuvo keleivių. E. Isajeva sakė, kad lėktuve buvo „žmonės, su kuriais mes kartu atskridome“, ir jai labai skaudu dėl to, kas įvyko.

Oro linijų bendrovės „FlyDubai“ lėktuvas „Boeing 737-800“, skridęs reisu FZ981 iš Dubajaus, sudužo šeštadienį, 3 val. 42 min. Maskvos (2 val. 42 min. Lietuvos) laiku, kai Rostovo prie Dono oro uoste sudėtingomis meteorologinėmis sąlygomis (stiprus šoninis vėjas ir lietus) bandė tūpti antrą kartą. Lėktuvu skrido 62 žmonės, jie visi žuvo. Tyrėjai analizuoja kelias galimas katastrofos priežastis: lėktuvo pilotų klaidos, techninio lėktuvo gedimo, sudėtingų oro sąlygų ir kitas versijas.