Pateikiame tris priežastis, kodėl žmonas apgaudinėja vyrai, ir tris priežastis, kodėl sutuoktiniams būna neištikimos žmonos. Beje, abiejų lyčių motyvai labai panašūs.

Vyrų neištikimybės priežastys:

1. Emocinis atstūmimas

Vyrams būtina žinoti, kad jų pastangas pastebi, jie nori jaustis reikalingi, vertinami. Jiems pakaktų, jei žmona pasakytų, pvz., „ačiū už viską, ką darai“, „vertinu tave“, „kaip šiandien sekėsi?“. Paprasta, tačiau veiksminga.

2. Vyrams būtina jaustis patraukliais ir norimais.

Vyrai nori žinoti, kad yra patrauklūs savo žmonai. Pagaliau jie nori būti geidžiami. Jie nori žinoti, kad yra žmonai įdomūs ir seksualūs.

3. Seksas

Vyrai nori žinoti, kad patenkina savo partnerę, ypač miegamajame. Jie ir patys nori būti patenkinti. Jei vyras jaučia, kad patenkina sutuoktinę ir lygiai taip patenkinami jo poreikiai, jis niekur nenori eiti iš namų.

Moterų neištikimybės priežastys:

1. Emocinis atstūmimas

Moters nori, kad vyras ją suprastų, vertintų. Tai ypač pasakytina apie moteris, kurios neina į darbą, rūpinasi namais ir šeima. Vėl aukso vertę turi paprasti žodžiai: „ačiū“, „vertinu tave“, „gal galiu padėti?“. Jei moteris jaučiasi nevertinama ir vieniša, gali pasukti į priešingą pusę (į kairę).

2. Seksas

Moterys trokšta aistros. Jos nori jausmo, kad partneris niekaip negali ja pasisotinti. Bėdos prasideda, kai seksas nebeatitinka lūkesčių. Moterys, kaip ir vyrai, būtina neištikimos, jei seksualinis gyvenimas nuobodus.

3. „Nes jis buvo man neištikimas“

Moteris nori, kad vyras galvotų tik apie ją, bet jei vyras bent kartą buvo neištikimas, ji gali jaustis emociškai ir psichiškai išsekusi. Jei vyras buvo neištikimas, jis nebesugeba palaikyti savo moters, tada ir kaip jai norisi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2673)