Ingredientai
Kiaušiniai
6
vnt.
Vanduo
700
ml
Obuolių actas
50
ml
Druska
10
g
Cukrus
20
g
Pipirai
žiupsnelis
Konservuoti burokėliai
4
šaukštai
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Kietai išvirkite kiaušinius, atvėsinkite ir nulupkite.
2. Sudėkite į švarų, sodos tirpalu ir karštu vandeniu išplautą stiklainį.
3. Į puodą įpilkite vandens, obuolių acto, suberkite druską, cukrų, pipirus, įdėkite tarkuotų burokėlių.
4. Ant mažos ugnies virkite 10 minučių, išmaišykite ir supilkite ant kiaušinių.
5. Sandariai uždarykite, palaukite, kol atvės, ir padėkite į šaldytuvą.
6. Skanaukite jau kitą dieną.
7. Laikykite ne ilgiau kaip vieną savaitę.
Skanaus!
Atsiliepimai