Ingredientai

Miltai 250 g
Druska žiupsnelis
Cukrus žiupsnelis
Pienas 150 ml
Vanilinis cukrus žiupsnelis
Pienas 1 šaukštas
Porcijos: 6
Už receptą dėkojame skaitytojai Jovitai.

Gaminimo eiga

Pieną pašildykite ir ištirpinkite mieles, cukrų, vanilinį cukrų. Išmaišykite ir palikite 15 minučių.

Suberkite druską, supilkite ištirpintą sviestą ir gerai išmaišykite.

Pieną supilkite į miltus ir gerai išminkykite.

Uždenkite švariu rankšluosčiu ir palikite pakilti 2 valandas.

dar kartą išminkykite, padarykite storą tešlos dešrą, ją susukite tarsi gręžiant, galus užlenkite ir palikite pastovėti dar 30 minučių.

Aptepkite pieno ir trynio plakiniu.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai