51 metų Morganas Carey pavadino savo garsiąją seserį „beširde“, nes ji nesutinka padėti apmokėti ŽIV sergančios sesers Alison smegenų ir stuburo operacijos. Vyras apie savo sergančios sesers sunkią padėtį kalbėjo su leidiniu „The Sun on Sunday“. Jis apkaltino dainininkę ignoruojant juos ir tikino, kad garsiosios sesutės supratimu „pasaulis sukasi aplink ją“.

45 metų Mariah, kurios turtas vertinamas 520 milijonų dolerių (470 milijonų eurų), neseniai susižadėjo su milijardieriumi Jamesu Packeriu, todėl Morganas primygtinai reikalauja, kad sesuo padėtų apmokėti Alison ligoninės sąskaitas.

54 metų Alison, anksčiau užsiėmusi prostitucija, pernai metais Havajuose buvo atsidūrusi per plauką nuo mirties, tačiau tada jai pavyko pasveikti. Moteriai vis dar reikia smegenų ir stuburo operacijos.

Morganas paragino pasaulinio lygio dainininkę pripažinti šeimos bėdas ir per žiniasklaidą kreipėsi į ją: „Tavo sesuo miršta, ji kovoja, kur esi tu? Manai, kad esi tokia nuostabi, tačiau iš tikrųjų esi ragana“.

Vyras tvirtina, kad buvo šalia sergančios Alison ir atskrido pas ją iš Italijos, kur jis gyvena, baimindamasis, kad ji gali numirti. Brolio teigimu, Mariah nei karto neapsilankė ligoninėje.

„Laimei, Alison stebuklingai atsigavo, tačiau dabar jai reikia smegenų ir stuburo operacijos, jai bet kurią dieną gali prireikti operacijos“, – pridūrė Morganas.

Pasak jo, Mariah skiria daugiau pinigų savo numylėtiems augintiniams, nei reiktų sumokėti už pasiligojusią seserį.

„Ji turbūt išleidžia daugiau šunų maistui, nei kainuotų užtikrinti, kad jos sesuo sulauks reikiamos priežiūros“, – pareiškė dainininkės brolis.

Pasak jo, nors jiedu su Alison reguliariai bando susisiekti su dainininke, ji niekada neatsako.

Prabangus M. Carey gyvenimas - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)