1 žingsnis

Įsigykite pintų ar metalinių dėžučių, kurios tilptų į lentynas.

2 žingsnis

Visus daiktus virtuvės spintoje padalinkite į aštuonias kategorijas, arba aštuonias zonas: valgio gaminimo įrankiai, pusryčių maisto produktai, vaikų maistas, gėrimai, popierius ir kt. vyniojimui, prieskoniai, konservuoti produktai, padažai ir pan.

3 žingsnis

Dėžes sudėkite į spintą, kiekvienoje laikykite daiktus ar produktus iš vienos ar kitos kategorijos. Galite netgi priklijuoti ant dėžių lapelius su kategorijų pavadinimais.

4 žingsnis

Džiaukitės! Kai prireiks konservuotų pupelių ar kokio prieskonio, žinosite, iš kurios dėžės pasiimti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją