Ingredientai

Cukrus 3 šaukštai
Druska žiupsnelis
Vanilės ekstraktas 0.5 šaukštelio
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Miltai 4 šaukštai
Pienas 150 ml
Razinos 2 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus.

2. Baltymus išplakite su žiupsneliu druskos iki standžių putų. Trynius išsukite su cukrumi ir vanilės ekstraktu.

3. Į išsuktus trynius įpilkite pieno, išplakite ir sudėkite varškę. Elektriniu trintuvu sutrinkite iki tyrės.

4. Įberkite kepimo miltelių ir išmaišykite. Įberkite miltų ir išmaišykite.

5. Sudėkite kiaušinio baltymą ir išmaišykite.

6. Suberkite razinas ir išmaišykite.

7. Kepkite sviesto ir aliejaus mišinyje, kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.

8. Patiekdami apibarstykite cukraus pudra ir papuoškite žalumynais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai