Ingredientai:

vištienos filė (filiukai)
prieskoniai
česnakas
sezamų sėklos
kiaušiniai
druska
aliejus (kepimui)

padažui:

majonezas
pomidorų padašas
česnakas

Vištieną supjaustyti piršto dydžio juostelėmis, pridėti prieskonių, druskos, išspausti česnaką ir pamarinuoti apie valandą. Apvolioti kiaušinio plakinyje, apvolioti sezamų sėklose ir kepti įkaitintuose riebaluose, kol apskrunda. Išėmus iš keptuvės sudėti ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalų perteklių. Padažui pomidų padažą sumaišyti su majonezu ir išspaustu česnaku (proporcijas pasireguliuoti pagal skonį). Skanaus!

Jurgita

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją