Ingredientai:

liesa malta jautiena (750 g)
malta kiauliena (175 g)
kiaušinis (1 vnt.)
smulkinti šalavijų lapeliai (1 v.š.)
garstyčios (1 v.š.)
pomidorų tyrė (1 v.š.)
džiūvėsėliai (110 g)
malta paprika (0,5 a.š.)
druska
šviežiai grūsti juodieji pipirai

Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių. Susmulkinti česnako skiltelę, išplakti kiaušinį. Visus produktus sudėti į didelį dubenį ir gerai išmaišyti rankomis. Masę padalinti į dvi dalis ir rankomis suformuoti su kepaliukus.

Puošti akytes pipirais, o ausytes lauro lapais. Dėti į kepimo indą ir kepti 1-1,5 val. Iš pradžių uždengti kepimo folija, o pabaigoje nuimti, kad apskrustų. Skanus ir karštas ir šaltas. Skanaus!

Jurgita

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)