krabų lazdelės (300 g)
tarkuotas sūris džiugas (pakelis)
kiaušiniai (3-4 vnt.)
majonezas
druska
pipirai
petražolės

Kiaušinius, krabų lazdeles supjaustyti smulkiais kubeliais, berti dalį sūrio, pipirus, druską, krėsti majonezą ir sumaišyti. Mišrainę dėti į lėkštę formuojant morkos formą, apibarstyti likusiu sūriu, puošti petražolėmis viršuje. Galima patiekti su skrebučiais ar trapučiais ir tepti ant jų kaip užtepėlę. Skanaus!

Jurgita

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)