Ingredientai
Kiaušiniai
4
vnt.
Kotletas:
Vištienos faršas
400
g
Kiaušiniai
1
vnt.
Manų kruopos
1
šaukštas
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Apvolioti:
Miltai
3
šaukštai
Kiaušiniai
2
vnt.
Malti džiūvėsėliai
4
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Kiaušinius išvirkite kietai. Atvėsinkite ir nulupkite.
2. Vištienos faršą sumaišykite su kiaušiniu, manų kruopomis ir prieskoniais.
3. Paimkite gabaliuką išminkyto faršo, išplokite delnais, dėkite kiaušinį, jį apgaubkite faršu ir pavoliokite tarp delnų, kad kotletas pasidarytu gražios formos.
4. Apvoliokite miltuose, išplaktuose kiaušiniuose ir maltuose džiūvėsėliuose.
5. Dėkite virti į įkaitintą aliejų. Virkite, kol gražiai apskrus.
Skanaus!
Atsiliepimai