Ingredientai
Varškė
400
g
Sviestiniai sausainiai
300
g
Sviestas
150
g
Cukrus
100
g
Džiovintos spanguolės
100
g
Razinos
100
g
Kokoso drožlės
100
g
Grietinė
2
šaukštai
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
1. Džiovintas uogas užpilkite šilta juoda arbata.
2. Sausainius sutrupinkite.
3. Varškę išsukite, sutrinkite su cukrumi, ištirpintu sviestu ir grietine.
4. Suberkite nusunktas džiovintas uogas ir kokosų drožles. Išmaišykite.
5. Suberkite sausainius ir išmaišykite.
6. Varškės masę sukrėskite į kepimo popieriumi ar maistine plėvele ištiestą pyrago formą ir suslėkite.
7. Šaldytuve palaikykite bent valandą.
Skanaus!
Atsiliepimai