Gaminimo laikas: 30 min.

Porcijoje: apie 330 kcal (4 porcijos)

400 g vyšnių,
150 g juodos sudžiūvusios duonos,
200 ml grietinėlės,
3 šaukštai skysto medaus,
3 šaukštai vyšnių likerio,
cinamono.

1. Nutarkuojame duonos plutą. Duoną susmulkiname ir sugrūdame. Jos trupinius sumaišome su šaukštu medaus, cinamonu ir likeriu.

2. Vyšnias nuplauname, nusausiname, išimame kauliukus. Uogas sumaišome su šaukštu medaus.

3. Grietinėlę išplakame su likusiu medumi.

4. Į keturis desertinius indelius sluoksniais dedame duonos trupinius, vyšnias ir grietinėlę. Viršutinis sluoksnis turi būti grietinėlės.

5. Prieš tiekdami užbarstome duonos trupinėlių.