Ingredientai
Kiaušiniai
4
vnt.
Kietasis sūris
30
g
Druska
pagal skonį
Juodieji pipirai
pagal skonį
Provanso žolelės
0.5
šaukštelio
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Paprikas supjaustykite 1 cm storio griežinėliais. Atrinkite didžiausius griežinėlius ir išpjaukite sėklas ir viduriuką - palikite tik kraštelius.
2. Sūrį sutarkuokite.
3. Keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų. Sudėkite vienas prie kito paprikų griežinėlius (jie neturi būti susispaudę).
4. Į kiekvieną griežinėlį įmuškite kiaušinį.
5. Apibarstykite prieskoniais.
6. Kai kiaušiniai iškeps, griežinėlius su jais apverskite ir užbarstykite tarkuoto sūrio.
7. Patiekite su šviežiomis daržovėmis.
Skanaus!
Atsiliepimai