Užsienio naujienų portalas dailymail.co.uk rėžė negailestingai ir kai kurių garsenybių sukneles išvadino tiesiog užuolaidomis ar net šiukšlių maišais... Štai penkios, sulaukusios daugiausia kritikos strėlių: Heidi Klum, Kate Winslet, Whoopi Goldberg, Cate Blanchett ir Kerry Washington.

88-ajai „Oskarų“ ceremonijai Heidi Clum pasirinko pastelinių violetinės spalvos atspalvių suknelę, puoštą iš tokios pat medžiagos pasiūtomis gėlėmis. Lengvai krentanti suknelė užsienio kritikams priminė vėjo plaikstomą užuolaidą, o ne prabangų dizainerio kūrinį.

Heidi Klum

Raudonu kilimu žengusi Kate Winslet mielai pozavo fotoobjektyvams ir šmaikštavo su Leonardo DiCaprio, pozuodama bendroms nuotraukoms. Tačiau kritikai jos suknelę, kuria ji akivaizdžiai didžiavosi, išvadino itin panašia į šiukšlių maišą. Anot jų, kūno formas išryškinusios suknelės medžiaga – per daug blizgi ir neišvaizdi.

Kate Winslet

Whoopi Goldberg, į ceremoniją atvykusi kartu su dukra, pasirinko juodos spalvos suknelę. 60-etės pasirinkimą užsienio žiniasklaida išpeikė dėl nestilingumo. Pasak kritikų, jos suknelė priminė tokią, kokios buvo madingos šeštajame dešimtmetyje. Negana to, kritikos sulaukė ir neįprastas rankos papuošalas.

Whoopi Goldberg

Geriausios aktorės kategorijoje nominuota Cate Blanchett kino apdovanojimų vakarui pasirinko romantišką žalsvos spalvos suknelę, puoštą daugybe tos pačios spalvos gėlių žiedų. Kritikams neįtiko nei spalva, nei romantiškumas, nei gėlės... Nors įdomu tai, kad kiti užsienio kritikai buvo linkę Cate suknelę vertinti kaip vieną geriausių šio vakaro pasirinkimų.

Cate Blanchett

Aktorė Kerry Washington pasipuošė juodos ir baltos spalvų suknele. Tiesa, balta medžiaga buvo lengvai plazdanti, o juodas suknelės korsetas buvo pasiūtas iš juodos odos. Ši suknelė stilistams pasirodė per daug kovinga. Negailestigi stilistai tikino, jog Kerry vakaro metu atrodė lyg nužengusi iš filmo „Gladiatorius“.

Kerry Washington

Daugiau iškilmingos ceremonijos viešnių bei svečių - nuotraukų galerijoje!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)