Jau anksčiau buvo skelbiama, kad naujasis SUV bus kuriamas ant „Ghibli“ ir „Quattroporte“ automobilių naudojamos platformos, o dabar kompanijos pristatyme priduriama, jog pakaba „derina geras sąvybes kelyje su visureigio charakteristikomis“.

Tikslių naujojo visureigio detalių „Maserati“ iki parodos neatskleidžia. Žinoma tik tiek, kad benzininių ir dyzelinių variklių gama atitiks „Euro6“ reikalavimus ir bus derinama su aštuonių laipsnių automatine pavarų dėže.

„Levante“ bus varomas visais ratais, jame bus montuojama aktyvi pneumatinė pakaba.

Kompanijos atstovai anksčiau yra užsiminę, jog „Levante“ taps pirmuoju „Maserati“ automobiliu, siūlomu su hibridine pavara, kuri vėliau išplis į visus koncerno modelius, išskyrus flagmaną „Alfieri“.

Automobilis surenkamas koncerno gamykloje Turine, Italijos šiaurėje. Pirmieji visureigiai jau rieda nuo konvejerio ir prekybais jais prasidės netrukus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)