Reikės:

pakelio apvalių vaflių lakštų;
4 kietai virtų kiaušinių;
~200 g fermentinio sūrio;
česnako;
majonezo;
~3 marinuotų agurkų;
~300 g krabų lazdelių.

Eiga:

Į atskirus dubenis per burokinę tarką sutarkuojame arba smulkiai supjaustome kiaušinius, agurkus, krabų lazdeles, bei sūrį. Į kiaušinį įspaudžiame česnako, dedame majonezą ir viską išmaišome.

Į kiekvieną dubenėlį dedame po šaukštą majonezo ir išmaišome ( dedame į agurkus, krabų lazdeles bei sūrį). Dedame vaflį šiek tiek aptepame majonezu ir aptepame kiaušinio mase,vėl dedame vaflį, vėl aptepame majonezu, dedame sūrio masę ir t.t. Man gavosi po du sluoksnius kiekvienos masės. Viršutinis sluoksnis sūrio. Tortą dedame į šaldytuvą ir laikome per naktį.

Skanaus!