Ingredientai

Citrinų sultys 2 šaukštai
Medus 2 šaukštai
Česnakai 1 skiltelė
Batonas 4 riekelės
Salotos 4 saujos
Česnakai 3 skiltelės
Garstyčios 1 šaukštas
Citrinų sultys 2 šaukštai
Porcijos: 2
Įprastai cezario salotas gaminame su vištiena. Tačiau šios – kitokios, su krevetėmis. Kas valgė šias cezario salotas, liko sužavėti.

Gaminimo eiga

* Česnaką sutrinkite ir užpilkite aliejumi. Palikite kelioms minutėms.

* Baltą duoną ar batoną supjaustykite kubeliais (prancūzišką batoną galite pjaustyti riekelėmis), apšlakstykite česnakiniu aliejumi ir paskrudinkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

* Išlukštentas krevetes apliekite išspaustomis citrinų sultimis ir kelias minutes pamarinuokite meduje su išspaustu česnaku. Kepkite svieste kol iškeps ir gražiai apskrus.

* Salotas nuplaukite ir nusausinkite. Supjaustykite ir apšlakstykite česnakiniu aliejumi. Išmaišykite.

* Vieną kiaušinį išvirkite kietai, kitą minkštai.

* Kietai virtą kiaušinį supjaustykite.

* Kietąjį sūrį stambiai sutarkuokite arba labai plonai supjaustykite.

* Minkštai virtą kiaušinį dėkite į dubenį kartu su Vorčesterio padažu, garstyčiomis, citrinų sultimis ir česnakiniu aliejumi.

* Viską sumalkite.

* Salotas sumaišykite su kiaušiniu, vištiena, skrebučiais, pomidorais ir sūriu.

* Užpilkite paruošto padažo.

Skanaus!

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai