Ingredientai

Bulvės 6 vnt.
Miltai 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Bulves nulupkite, sutarkuokite.

2. Kiaušinius išplakite ir supilkite į bulvių tarkius, suberkite miltus, pagardinkite druska ir pipirais.

3. Į tarkius įmaišykite nusausintą faršą ir labai smulkiai pjaustytą svogūną (svogūną galite sutarkuoti kartu su bulvėmis). Gerai išmaišykite.

4. Suformuokite blyną ir kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Kepant blynų daug nevartykite, palaukite kol apskrus viena pusė ir apverskite ant kitos. Kitaip blynai pritrauks daugiau riebalų.

5. Iškeptus blynus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų nereikalingi riebalai.

6. Patiekite su grietine.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai