„Galbūt po šio komentaro turėsiu problemų, tačiau pasistengsiu, jog jis pasirodytų visiškai nuogas sekančiame filme. Manau, jog visos merginos nori pamatyti pono Dornano lytinį organą. Mes turime dėl to organizuoti kažkokį judėjimą, gerą kampaniją arba kažką panašaus“, – pasakė aktorė.

Filmo „Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių“ (angl. „Fifty Shades Darker“) scenarijų ruošia pati E.L. James su Nialu Leonardu ir Jamesu Foley‘iu.

Pastarasis dar ir režisuos filmą po to, kai iš projekto dėl nesusitarimų su rašytoja pasitraukė pirmtako kūrėja Sam Taylor-Johnson.

Pirmoji dalis kino ekranuose pasirodė 2015 m. vasario mėnesį. Filmui nepakenkė neigiama kino profesionalų kritika. Juosta visame pasaulyje užsidirbo beveik 600 milijonų dolerių ir tapo vienu iš pačių pelningiausių praeitų metų kino projektų.

Tęsinyje be Jamie‘io Dornano ir Dakotos Johnson pamatysime Ritą Orą, Kim Basinger, Maxą Martinį, Luke‘ą Grimesą ir kt. aktorius.

Juostos premjera numatyta 2017 metų vasario 9 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)