Merginos po koncerto naktiniame klube pasidalijo savo nuotrauka ir palinkėjo saldžių sapnų pranešdamos, kad pasirodymas alytiškiams jau baigėsi.

Beje, dar prieš koncertą Vita socialiniame tinkle pasidalijo keliomis asmenukėmis.

Žinia apie V. Jakutienės nėštumą pasklido vasario pradžioje. Teigiama, jog šeimos pagausėjimo Vita su vyru Justu turėtų sulaukti antrojoje metų pusėje. Pora, draugaujanti dar nuo paauglystės laikų, augina du vaikus: vyresnėlę dukrą ir jaunesį sūnelį.

A photo posted by Vita (@vittapliadyte) on Feb 12, 2016 at 8:39am PST

Pastarieji metai Vitai buvo labai neramūs. Vyras kuriam laikui buvo praradęs laisvę, jam teko laiką leisti Lukiškėse. Kiek vėliau buvo pasklidę gandų, neva tuo metu, kol vyras buvo nelaisvėje, moteris šildėsi kito glėbyje.

Praėjusių metų pabaigoje Vitą sukrėtė artimo draugo netektis. Prie savo nuomojamų namų Kaune buvo nušautas Deimantas Bugavičius. Liudininkai teigia, kad įvyio metu šalia jo buvo ir pati Vita.

Naujųjų metų naktį nutiko dar vienas keistas įvykis. Vita su vyru pakliuvo į policijos reidą Vilniuje, senamiestyje. Pora nepadarė jokių pažeidimų, tačiau pareigūnų dėmesį atkreipė kartu automobilyje buvęs vyrukas - jį Vita su Justu gabeno į gydymo įstaigą, nes šis buvo perdurtas peiliu. Nelaime pasibaigęs konfliktas įvyko naktiniame klube.

Nepaisant visų negandų, ne viename interviu V. Pliadytė-Jakutienė pasakojo apie tvirtą ir nepalaužiamą meilę vyrui Justui. Ir nors buvo pasklidę gandų, neva pora pasuko skirtingais keliais, oficialiai šios žinios nebuvo patvirtintos.

Vita Pliadytė-Jakutienė, Neringa Šiaudikytė, Skaistė Steikūnaitė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)