„Šiais laikais visiems mums labiausiai trūksta galimybių tiesiog pabūti su savo mylimaisiais. Kalbu apie tas bendrai patirtas akimirkas, kai esi su mylimu žmogumi ir supranti, kad tave supantis pasaulis atrodo magiškai, o laikas bėga visai kitaip, arba supranti, kad nieko tau nereikia, išskyrus paprasčiausią buvimą kartu... Bet aš viso to neapsakysiu gražiau už šios mano dainos teksto autorių Vytautą Barauską. Įsiklausykit į jo parašytus žodžius, į šią lyrišką melodiją ir nepamirškite mylėti vienas kito,“ – kalbėjo Vytautas Šiškauskas.

Vienas iš populiariausių šalies dainininkų taip pat prasitarė, kad jau beveik baigė savo naujo albumo įrašus. „Turiu pasakyti, kad jis bus kiek kitoks, lyginant su mano ankstesniais albumais. Kai kurias dainas publika jau girdėjo televizijos projekto „Dainų daina“ metu, tad jaučiu didelį susidomėjimą. Tiesą pasakius, jau ir pats nekantraudamas laukiu kovo mėnesio, kurio pabaigoje naujasis albumas bus išleistas,“ – sakė Vytautas Šiškauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)