Meilės diena tapusią Šv. Valentino dieną norisi patirti tą nepaprastą, meilės jausmą, kuris mūsų dienas, o ir mus pačius iki pat pirštų galiukų pripildo prasmės ir gyvenimo džiaugsmo, žinojimo, kad yra tas vienintelis žmogus, kuriam tu esi svarbesnis už jį patį, kuris dėl tavęs eis per ugnį ir vandenį, kurio nesulaikys jokia kliūtis, kuris atlaikys visus sunkumus ir išbandymus, nes tikrosios Meilės stebuklas įveikia visas kliūtis.

Tiems, kurie meile nusivylėte ir praradote mylėtą žmogų, žinokite, kad tikrąja Meile jis jūsų nemylėjo, nes mylint neįmanoma palikti. To tikrojo dar nesutikote, ir neverta tenkintis paviršutiniškais išgyvenimais, tokiais, kaip „meilė“ iš išskaičiavimo ar „meile“ tik dėl sekso ar patogumo, nes kiekvienas mūsų yra vertas nepalyginamai daugiau – pačios didingiausios ir giliausios Meilės.

Ateidami čia atsinešame nematomą žvaigždžių įrašą apie kiekvienam mūsų skirtą tą vienintelį žmogų ir susitikimo laiką. Tačiau neužmirškime, kad net sutikę tokį žmogų, turėsime Meilę, kaip augalą, puoselėti, auginti ir laistyti, branginti ir tam jausmui atiduoti save visą, nei trupučio savęs nepasiliekant. Nuoširdžiai jums linkiu išgyventi tokios Meilės stebuklą!

Šiais metais Meilės diena bus ypač harmoningo astrologinio fono, palanki kūrybai ir išradingumui, jūsų fantazijai. Mes gyvename tekančiame laike ir brangiausia, ką visi turime, yra mūsų laikas. Tad skirkime tai, ką turime brangiausia – mūsų laiką – savo mylimam žmogui!

O tiems, kas dar tik kuria tarpusavio santykius, neseniai susipažino ir labai tikisi Šv. Valentino dieną didelės sėkmės, svarbu būti nuoširdžiais bendraujant, o kad dar geriau sektųsi ir labiau pasitikėtumėte savimi, sėkmingų spalvų ir mineralų (jų gabaliuką galima turėti kišenėlėje ar piniginėje) pasirinkimo patarimai šiam vakarui.

Jei jūsų draugas gimęs po šiuo žvaigždynu:

Avinas

Šviesi raudona, balta, oranžinė. Koralas, hematitas, sardolikas.

Jautis

Rusva, balta, rožinė. Jaspis, cirkonis, rožinis kvarcas.

Dvyniai

Melsva, žalsva. Žydras topazas, citrinas, fluoritas.

Vėžys

Žalsva, sidabrinė, raudona. Mėnulio akmuo, perlas, koralas.

Liūtas

Vyšnių, gintaro spalvos, raudona. Granatas, gintaras, karneolis.

Mergelė

Rusva, tamsiai raudona, geltona. Tigro akis, jaspis, citrinas.

Svarstyklės

Balta, rusva, tamsiai mėlyna. Baltas agatas, hematitas, labradoritas.

Skorpionas

Oranžinė, auksinė, violetinė. Citrinas, geltonas topazas, agatas.

Šaulys

Turkis, ochros, raudona. Turkis, koralas, rubinas.

Ožiaragis

Balta, mėlyna, pilka. Krištolas, ametistas, marmuras.

Vandenis

Jūros spalvos, melsva, balta. Akvamarinas, fluoritas, nefritas.

Žuvys

Tamsiai mėlyna, balta, žalia. Lazuritas, kalcedonas, amazonitas.