Šaltinis kompanijoje žurnalistams atskleidė, kad šių metų pabaigoje visureigis bus visų pirma pristatytas Kinijoje. Todėl jo prototipą tikimąsi išvysti jau balandžio mėnesį parodoje Pekine.

Kinija pasirinkta neatsitiktinai, mat „Renault“ SUV automobilio įpėdinį turėtų surinkinėti šioje šalyje kątik atidarytoje naujoje gamykloje. Čia jau pradėta „Kadjar“ modelio gamyba.

Tuo metu Europai skirto „Koleos“ įpėdinio gamyba numatyta „Renault Samsung“ gamykloje Pietų Korėjoje, kur gaminama ir dabartinė automobilio versija.

Kol kas „Renault“ dar neapsisprendė, ar naujas automobilis išsaugos „Koleos“ vardą. Gali būti, kad jis turės du vardus: tą patį „Koleos“ Kinijos rinkai, kurioje yra paklausus visureigis, ir kitokį pavadinimą Europai, kurioje dabartinės kartos modelio pardavimai nepateisino gamintojo lūkesčių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)