Eros Ramazzotti, į kurio koncertą Vilniuje kovo pabaigoje tirpsta paskutinės sėdimos vietos, ne kartą buvo bandoma prilipdyti širdžių daužytojo ir Kazanovos etiketę. Vis dėlto per daugiau nei 30-ies metų karjerą italų paparaciams taip ir nepasisekė užfiksuoti atlikėjo kompromituojančiose situacijose. Pavyko tik nufotografuoti, kaip jis švelniai bučiuoja savo moteris. Visiškai nesislapstant, ir vos dvi – pirmąją žmoną Michelle Hunziker ir dabartinę Marica Pellegrinelli.

„Žinau, kad moterys mane tapatina su dainomis. Jos įsimyli žmogų, kuris yra ant scenos. Jos įtiki, kad dainų tekstai yra skirti būtent joms“, – teigė Eros Ramazzoti, kurio populiariausi kūriniai yra būtent apie meilę ir aistrą.

Niekas kitas negalėtų taip užtikrintai šito tvirtinti, kaip jis. Pirmoji didžioji atlikėjo meilė – šveicarų ir italų kilmės modelis bei TV laidų vedėja Michelle Hunziker – dar būdama paauglė įsimylėjo šį žmogų ant scenos. Būdama dvylikos metų, Michelle Hunziker mamos išmaldavo palydėti ją į koncertą, kuriame nuo užplūdusių jausmų net apalpo. Akis į akį jie susitiko kiek vėliau, kai Michelle jau buvo 18-a. Abu svaigo vienas nuo kito, o po metų gimė dukra Aurora ir dar po dvejų metų jie iškėlė vestuves:

Deja, 2002-aisiais, praėjus ketveriems metams po vestuvių, jie išsiskyrė. Eros Ramazzotti pripažino, kad tai buvo tamsus periodas jo gyvenime. Tačiau atlikėjas nepuolė į trumpalaikius nuotykius, neieškojo paguodos atsitiktiniuose glėbiuose. Viskas, ką tuo metu konstatavo spauda, tebuvo – Eros Ramazzotti pastebėtas flirtuojant. Galų gale tai nestebina, juk meilė užkoduota jo varde.

Tikėjimą pačiu savimi ir romantiškais santykiais dainininkas atgavo tik po septynerių metų, per italų muzikos apdovanojimus „Wing Music Awards“. Ant scenos apdovanojimą jam įteikė 25-eriais metais jaunesnė Marica Pellegrinelli:

Tai buvo idealios ir romantiškos meilės istorijos pradžia, kuri tebesitęsia iki šiol. 2014-aisiais jie iškėlė vestuves, kuriose nuotaka vilkėjo vienetinę „Valentino“ suknelę. Ant jos buvo surašytos poros meilės dainos „Due mondi“ („Du pasauliai“) natos. Itin retai duodantys interviu kaip pora, po vestuvių „Vanity Fair“ žurnalui jie prisipažino, kad mylisi tris kartus per dieną!

Prieš metus jiems gimė antras vaikas. Pora spinduliuoja tokia pramogų verslo atstovams nebūdinga šeimos darna, kad italų spaudai, paslapčia juos nufotografavus Majamio paplūdimyje, belieka švelniai kandžiotis: „ Jis – mama, o ji – super sexy“.

„Moterys yra gražios ir nesuvokiamos. Iki dvidešimties metų seksą man atstojo muzika“, – kažkada sakė vienas seksualiausių Italijos atlikėjų Eros Ramazzotti. Išvaizda išties kartais būna apgaulinga.

Aistros ir meilės kupinas Eros Ramazzotti dainas išgirsime kovo 28 d. Vilniuje, „Siemens“ arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)