„Esu labai laimingas. Jau balandžio mėnesį galėsiu išdidžiai vadintis dviejų mažylių tėvu. Vaikai man ir mano žmonai – didžiulė palaima. Nekantriai naujojo šeimos nario laukia ir mūsų sūnus, kuris džiaugiasi galėsiantis būti vyresniuoju broliu“, - sako Darbo partijos frakcijos narys Viktoras Fiodorovas.

Jauniausias Seimo narys kartu su žmona Indre džiugia žinia pasidalino ir feisbuke. „Kai myli, kai lauki, kai atiduoti visą širdį ir kiekvieną dieną džiaugiesi didžiausiu turtu... Tai, ką turi šiandien ir tai, ką gali turėti rytoj...“, - tokius žodžius virš nuotraukos su besilaukiančia žmona ir sūnumi rašo būsimasis dviejų vaikų tėvas.

Viktoras Fiodorovas su žmona Indre

Politikas sako, kad iš aplinkinių sulaukė daug gražių žodžių ir nekantrauja, kol ant rankų galės sūpuoti antrąjį vaiką.

V. Fiodorovas į Seimą buvo išrinktas 2012 metais. Tuomet 25 metų iš Kėdainių kilęs politikas tapo jauniausiu Seimo nariu per visą Lietuvos istoriją. Iš karto po priesaikos davimo jį aplankė ir antra gera žinia – jam gimė sūnus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (228)