Toks palaikymas protestams papiktino nuotraukas atsiuntusį skaitytoją.

„Tikrai ten, Berlyne, tai atrodė labai provokatoriškai ir iššaukiančiai. Tą pastebi ir kai kurie straipsnių komentatoriai, tačiau jų mažuma“, – rašė jis pasidalijęs ir daugiau automobilio nuotraukų.

DELFI primena, kad Vokietijos žiniasklaidoje buvo pasirodžiusi istorija, kad Lizos vardu įvardytos mergaitės tėvai pasigedo sausio 11 dieną. 13-metė atsirado po dienos su mėlyne ant veido ir teigė, kad ją buvo pagrobę grupelė pabėgėlių.

Šį incidentą tyrusi Vokietijos policija išsiaiškino, kad nepilnametės mobiliajame telefone rasti duomenys neatitiko jos pasakojimų, be to, pareigūnai teigė neradę jokių įkalčių, liudijančių, kad mergaitė galėjo tapti seksualinio nusikaltimo auka.

Vokietijos žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, esą nepilnametė patyrė neįvardytų problemų mokykloje ir tą naktį, kai buvo dingusi, praleido 19-mečio draugo namuose.

Istorija apie neva išprievartautą rusų mergaitę jau tapo ir politiniu skandalu ir dar labiau padidino įtampą Vokietijos ir Rusijos santykiuose, tvyrančią dėl Sirijos konflikto ir Europos Sąjungos Maskvai taikomų sankcijų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)