„Mes esame nepatenkinti paties LMSF vadovo Virginijaus Visockio veikla. Visų pirma, jis nuolat kaltina kitas motociklininkų organizacijas nelegalių varžybų organizavimu, nors viskas yra organizuojama laikantis saugumo reikalavimų ir kitų taisyklių.

Jis pats pripažino, kad neturi teisės kištis į mūsų organizuojamas varžybas – beje, didžiausias Baltijos šalyse, bet vis tiek nuolat trukdo ir rašo skundus policijai.

Antra, užuot skatinęs motociklininkų organizacijų bendradarbiavimą ir motociklų sporto populiarinimą Lietuvoje, tam kenkia – ypač žarstydamasis kaltinimais kitiems. Daug pasako ir tas faktas, kad anksčiau LMSF organizuojamose varžybose dalyvaudavo 60-100 sportininkų, dabar viso labo – apie 15.

Tai kaip toks žmogus, nustekenęs plento motociklų sportą, gali pretenduoti į naujos organizacijos valdybą?“, – savo komentare teigia sporto klubo „Coffee Racers“ prezidentas Adomas Dautartas.

„Coffee Racers“ kasmet motociklininkams organizuoja treniruotes ir varžybas lenktynių trasose Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje ir toliau plečia renginių geografiją.

Antradienį išplatintame pranešime žiniasklaidai LMSF vadovas V. Visockis VšĮ „Nemuno žiedas“ vadovybę bei Kūno kultūros ir sporto departamento (KKSD) vadovą kaltino tyčiniu profesionalaus motociklų sporto žlugdymu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)