Akivaizdu, kad karšto būdo Radži labiau įpratęs girdėti komplimentus, kadangi jau kitame filmavime jis griausmingai pažadėjo scenoje pasirodyti su nauju partneriu.

Skandalinga situacija prasidėjo po komisijos nario, mados leidinių autoriaus ir stiliaus eksperto Eugenijaus Skerstono žodžių apie Laisvos ir Radžio pasirodymą. „Laisva buvo tikrai stipresnė už Radžį, aš jau pasiilgstu to kito Radžio, kuris turėjo tiek romiško entuziazmo. Dabar atrodai kažkaip nugesęs“, - apgailestavo E. Skerstonas.

Jam nespėjus pabaigti minties, įsiterpė pats Radži. „Ponas Eugenijau, jūs iš tiesų labai gražiai atrodote, ir komentuojate neblogai, bet aš labai norėčiau pamatyti jus šioje scenoje, pamatyti, ką jūs pats sugebate“, - šovė E. Skerstonui Radži.

Į tokį įžūlumą iš karto sureagavo kita komisijos narė Rūta Ščiogolevaitė. „Atlikėjai turi mokėti ne tik pastovėti scenoje, bet ir priimti kritiką“, - pasakė ji. „Čia ne kritika, čia iššūkis. Aš noriu jus pagaliau pamatyti čia. Vis giriatės ir giriatės, todėl kviečiu jus į iššūkį“, - nestokodamas pasitikėjimo savimi kalbėjo Radži.

Visų nuostabai, E. Skerstonas su tokiu iššūkiu sutiko. „Ponios ir ponai, kitą savaitę pamatysime naują duetą – Radži ir Eugenijų Skerstoną!” – reziumavo laidos vedėjas Mantas Stonkus. Kaip į tokią situaciją reagavo Radžio partnerė Laisva? Netikėti pasirodymai bei keisti siužeto vingiai – „Žvaigždžių duetuose“ jau šį sekmadienį 19.30 val. tik per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (392)