Savo „Facebook“ paskyroje Lietuvos šviesuliu praminta mergina tikino nesuvokianti sekmadienio vakaro rezultatų ir to, kad teisėjai nuolat giria lydere laikomą M. Pundziūtę.

„Pirmi metai kaip išties nuo pradžių mačiau (gal daugiau girdėjau) daugumą pasirodymų, neturėjau kažkurio žmogaus/grupės kurį labai palaikyčiau ar kuris labai nepatiktų, bet jau trečias sekmadienis kaip tiesiog nesuprantu kas vyksta ir ar šis realybės šou yra surežisuotas?

Rašau visiškai neturėdama kažkokių blogų ketinimų ir nelinkėdama niekam nieko blogo. Tikrai neturiu tobulos klausos, negirdžiu daugybės galbūt labai svarbių dalykų, tačiau būdama paprasta klausytoja, į tai per daug nesigilindama, noriu girdėti gražiai dainuojamas gražias dainas.

Nu ir žmonės, argi ta mergaitė Monika, taip tobulai dainuoja, ar man jau visai negerai su klausa? Kažkodėl nejučia norisi pritildyti TV kaikuriose vietose, dėl tokių vietų kažkada buvau išspirta iš choro, o ši mergaitė, puikiai, net su tomis vietomis kur vietoje aukštų natų girdisi tik cypimas, keliauja finalo link.

Taip, pirmi pasirodymai tikrai buvo nuostabūs, verti pagyrų, ir šioje vietoje aš vėl nebesuprantu, kodėl ši mergaitė su kiekviena laida dainuodama vis prasčiau buvo giriama vis labiau, kai kiti dalyviai gerą žodį užsitarnauti turėjo kiekvieną savaitgalį vis iš naujo?

Tada bandau įsivaizduoti save tų kitų dalyvių vietoje – kaip jaustis ir sąžiningai bei teisingai žaisti šį žaidimą, kai kiekvienos laidos metu teisėjai (kurie yra guru pusei balsuojančių žmonių, nepriklausomai nuo to kaip atlikėjas dainuoja, bet priklausomai nuo to ką apie atlikėją pasako kažkuris iš teisėjų) pasako, kad tai mergina nugalėtoja, tobuliausia iš visų ir t.t.

Rašau tai, nes būdama tarp dalyvių norėčiau tiesos ir lygybės visų atžvilgiu, ne tik projekte, bet ir plačiąją visuomenine prasme.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (784)