Ingredientai

Žalieji žirneliai 1 sauja
Česnakai 3 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Sviestas 4 šaukštai
Miltai 3 šaukštai
Citrinų sultys 1 šaukštas
Grietinėlė 1 puodelis
Porcijos: 4
Šitaip ruoštų makaronų su vištiena receptas dar nieko nenuvylė. Kvapnus, sotus ir išraiškingo skonio patiekalas. Kepkite makaronus su vištiena iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Gaminimo eiga

* Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, nukoškite, perliekite šaltu vandeniu ir atidėkite į šoną.

* Vištieną apibarstykite druska ir pipirais ir apkepkite svieste iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps. Kiek atvėsusią vištieną, supjaustykite gana mažais gabaliukais.

* Į tą pačią keptuvę įdėkite dar sviesto ir suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir pievagrybius. Kepkite kol svogūnai taps gražiai gelsvi. Išspauskite česnaką ir dar pakepkite dvi minutes. Keptus grybus atidėkite į šoną.

* Keptuvėje išlydykite 4 šaukštelius sviesto ir maišant suberkite miltus. Šiek tiek juos pakepinkite. Maišant supilkite sultinį ir citrinų sultis. kai užvirs supilkite grietinėlę. Virkite, kol šiek tiek sutirštės.

* Į kepimo indą suberkite vištieną, makaronus, grybus, žirnelius ir gerai išmaišykite. Užpilkite padažu ir viršų apiberkite tarkuotu mocarelos sūriu. Uždenkite kepimo folija.

* Kepkite makaronus su vištiena iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių. Nudenkite foliją ir dar kepkite 15 minučių.

Skanaus!

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai