1 kg bulvių;
300 gr. faršo;
1 kiaušinis;
nedidelis svogūnas;
žiupsnelis druskos, pipirų;
žiupsnelis džiovinto raudonėlio ir čiobrelių;
aliejaus kepimui;
2 -3 šaukštai miltų.

Bulves nuskusti, sutarkuoti, šiek tiek skysčio nusunkti (priklauso nuo bulvių rūšies, jei jos skystesnės, nupilti daugiau) sudėti miltus, raudonelį, čiobrelius, kiaušinį, druskos pagal skonį ( aš dedu arbatinį šaukštelį) ir viską gerai išmaišyti.

Į faršą įdėti druskos, pipirų ir susmulkintą svogūną ir 2-3 šaukštus bulvių tarkių. Faršas turi būti skystokas, kad lengvai pasiskirstytų ant dedamo blyno. Įkaitinti keptuvėje aliejų, dėti didelį šaukštą bulvių tarkių ant viršaus šaukštą faršo (faršą priploti su šaukštu) ir vėl šaukštą bulvių tarkių. Apkepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Skanaus.

--
Almina

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)