Ketvirtosios „Žvaigždių duetų“ laidos filmavimo metu Radžis Aleksandravičius su Donata Gutauskiene-Laisva sudainavo legendinę Stasio Povilaičio dainą „Sudeginti tiltai“. Dainos metu sceną puošė ir dvi didžiulės nuotraukos: viena Radžio, kita – Laisvos.

Atlikėjams pabaigus savo pasirodymą, komisija pateikė gana netikėtą prašymą – suplėšyti vienas kito nuotraukas. Anot komisijos, pasirodymo metu būtent to ir pritrūko. Radžis su Laisva patenkino šį keistą komisijos norą ir mielai plėšė didžiules vienas kito nuotraukas.

Iki šiol Radžio ir Laisvos pora sulaukė daugiausia palaikymo tiek iš komisijos, tiek iš žiūrovų.

Antradienio vakarą LNK studijoje vykstančio filmavimo rezultatus televizijos žiūrovai išvys tik kitą sekmadienį. Komisija savo balus paskirsto filmavimo metu, tačiau žiūrovų balsavimas vyksta tiesiogiai, tad kiekvienas balsas, kurį žiūrovai skiria savo favoritams sekmadienio vakarą, yra be galo svarbus.

Pastarojoje laidoje su projektu atsisveikino V. Pilibaitytė-Mia ir T. Augucevičius. Šiai porai nesisekė dvejas laidas iš eilės. Jiems pritrūko ir komisijos, ir žiūrovų palaikymo.

Projekte šiuo metu varžosi: Donata Rinkevičienė ir Egidijus Sipavičius, Samanta Tina ir Tadas Rimgaila, Jonas Kalėda ir Vaida Genytė, Katažina Zvonkuvienė ir Šarūnas Kirdeikis, Simona Nainė ir Žygimantas Stakėnas bei Valdas Burnys ir Ineta Stasiulytė. Pastaroji pora pakeitė iš projekto iškritusius Mią ir Timūrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (481)