Ingredientai

Miltai 2 puodeliai
Cinamonas 1 šaukštelis
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Druska 0.5 šaukštelio
Rapsų aliejus 0.5 puodelio
Cukrus 0.5 puodelio
Rudasis cukrus 0.5 puodelio
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Bananai 2 vnt.
Morkos 4 vnt.
Obuoliai 1 vnt.
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Nulupkite bananus, obuolį, nuskuskite morkas ir sutarkuokite bulvių tarka.

Riešutus susmulkinkite.

Sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir cinamoną.

Kitame dubenyje išsukite vanilinį cukrų su aliejumi, cukrumi ir ruduoju cukrumi. Įmuškite kiaušinius ir išsukite.

Į kiaušinių plakinį supilkite tarkuotas morkas, obuolį ir bananus. Gerai išmaišykite.

Suberkite miltų mišinį ir išmaišykite.

Suberkite riešutus, išmaišykite ir tešlą sukrėskite į sviestu išteptą kepimo formą.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 60 minučių.

Iš kepimo formos pyragą išimkite tik šiam pravėsus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai