Ingredientai:

2,5 stiklinių avižinių dribsnių
2 stiklinių pieno
1 kiaušinio
1 stiklinės kvietinių miltų
300 gramų varškės
cukraus, druskos, aliejaus.

Avižinius dribsnius iš vakaro užpilti pienu, kad išbrinktų. Į juos suberti miltus, įmušti kiaušinį, sudėti pertrintą varškę, berti cukrų bei druską. Viską gerai išmaišyti. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir kepti blynelius. Valgyti su grietine ar uogiene.

Ingrida

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)