500 g 9% riebumo varškės;
2 kiaušinio baltymai;
4 valg. šaukštai miltų;
1 arb. šaukštelis cukraus;
1/2 arb. šaukštelio druskos.

Varškę išplakiau kartu su kiaušinio baltymų, cukrumi ir druska el. plaktuvu, kol neliko gumuliukų. Įmaišiau miltus. Su mediniu šaukštu įmaišiau masę. Ji pakankamai minkšta, todėl lipni. Ant stalo gausiai pribėriau miltų ir išplojau "blyną" 1 cm storio. Su apvalia formele išspaudžiau apskritimus ir kepiau įkaitintame aliejuje ant silpnos ugnies, kol gražiai pagelto. Patiekiau su varškės kremu ir šviežiomis uogomis.

--
Almina

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)