Likusioje šalies dalyje dėl buvusio arba besitęsiančio lietaus magistraliniai, krašto ir didesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai daugiausia šlapi, tik pietų Lietuvoje yra drėgnų kelių ruožų.

Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai duobėti, vietomis pažliugę, miškingose vietovėse, ypač rytų Lietuvoje, padengti prispaustu sniegu, slidūs.

Oro temperatūra nuo 0 iki 4 laipsnių šilumos.

Į DELFI redakciją kreipėsi susirūpinusi skaitytoja Giedrė, kuri patikino, kad kelias iš Klaipėdos labiau primena čiuožyklą.

Labai prastos eismo sąlygos Klaipėdos krašte

„14 h pajudėjome iš pajūrio, tuo metu dribo šlapdriba. Temperatūra lauke – 2. Kelias – absoliuti čiuožykla. Matėme kelkraštyje tris nuslydusius automobilius. Mūsų automobilį taip pat labai sumėtė per abi juostas, jau maniau, kad ir mes nuslysime į šoną. Automobiliai juda iš lėto – maždaug 70 km/h greičiu. Matėme, kad pravažiavo keli valytuvai, bet ruožais trukdo šlapios suledėjusios provėžos. Likę kilometrai iki Vilniaus bus tikra kančia. Tiesa, ties Raseiniais jau lengviau – čia lyja ir pravalyta. Visus raginu važiuoti kuo atsargiau“, - tikino ji.

Kitas skaitytojas pranešė, kad Jurbarke prasidėjo pūga.

Dėkojame skaitytojams už informaciją.

Susidūrėte su sudėtingomis eismo sąlygomis? Pasidalinkite su mumis informacija arba nuotraukomis el. paštu delfi@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (112)