Šį šeštadienį „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos scenoje varžėsi Catrinah, Erica Jennings, Rūta Ščiogolevaitė, Donatas Montvydas, Alice Way, „Behind the Moon“, Valdas Lacko, Petunija, Eglė Jakštytė ir Ištvanas Kvikas su Ellada.

Prieš kelias dienas DELFI skelbtoje apklausoje, iš dešimties šio vakaro dalyvių daugiausia palaikymo sulaukė Rūta Ščiogolevaitė, Donatas Montvydas ir Erica Jennings.

Kaip ir kas kartą, už labiausiai patikusius dalyvius galėjo balsuoti žiūrovai. Jų balsai transliacijos pabaigoje sumuojami su lietuviškos ir užsienio komisijos įvertinimais.

Susumavus lietuviškos komisijos rezultatus paaiškėjo, kad komisija pirmąją vietą padalino dviems atlikėjams - Rūtai Ščiogolevaitei ir Donatui Montvydui. Antroje vietoje liko Erica Jennings.

Deja, vakaras buvo nesėkmingas merginoms. Susumavus visus balsus paaiškėjo, kad iš konkurso pasitraukia „Behind The Moon“ ir Alice Way. Grupės „Behind The Moon“ solistė šįmet konkurse dalyvavo kaip grupės narė ir kaip solistė Ugnė Smile. Kaip solistė ji iš konkurso iškrito jau anksčiau.

Daugiausia palaikymo sulaukė R. Ščiogolevaitė, D. Montvydas ir E. Jennigs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (427)