Pretendentai atstovauti Lietuvai didžiausiame pasaulyje dainų konkurse į kovą pasitelkia visas įmanomas priemones: konkuruoja ne tik vokaliniais sugebėjimais, bet ir konsultuojasi su apšvietėjais, operatoriais, garso specialistais. Į pagalbą kviečiami geriausi stiliaus ekspertai, vizažistai.

Prieš kelias savaites pirmajame atrankos etape Catrinah pasirodė su didžiule, ventiliatorių išpūsta parašiutą primenačia suknia, o šįsyk ji bandys nustebinti įsispraudusi į storus šarvus. Dainos kulminacija – nukrentantys šarvai. Galima spėlioti, kad naujasis įvaizdis susijęs su Laisvės statula. Juolab, kad atlikėjos daina vadinasi „Be free“ (Būk laisvas).

Šį šeštadienį Catrinah konkurentai „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos scenoje – Erica Jennings, Rūta Ščiogolevaitė, Donatas Montvydas, Alice Way, „Behind the Moon“, Valdas Lacko, Petunija, Eglė Jakštytė ir Ištvanas Kvikas su Ellada. Dviems iš jų šis vakaras bus paskutinis „Eurovizijos“ atrankoje.

DELFI skelbtoje apklausoje, iš dešimties šio vakaro dalyvių daugiausia palaikymo sulaukė Rūta Ščiogolevaitė, Donatas Montvydas ir Erica Jennings.

Vis tik kas šiandien iškovos galimybę tęsti kovą, paaiškės artėjant vidurnakčiui. Kaip ir kas kartą, už labiausiai patikusius dalyvius gali balsuoti žiūrovai. Jų balsai transliacijos pabaigoje sumuojami su lietuviškos ir užsienio komisijos įvertinimais. Susumavus rezultatus paaiškės, kurie du dalyviai turės atsisveikinti su galimybe toliau dalyvauti konkurse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (265)