Trečiasis grupės albumas „Into the Light“ tūrėtų pasirodyti jau šių metų pavasarį. Grupė žada savo patirtį perteikti nauju skambesiu ir užkariauti klausytojų širdis nauja jėga.

Praeitą savaitę „Awakening Sun“ ketveriukė pristatė naujutėlaitį singlą „D.E.S.I.R.E.“, kurį puikiai apipavidalino Lietuvos pajūrio vaizdai klipe. „Youtube“ paskyroje ši daina jau renka tūkstančius klausytojų peržiūrų ir yra puiki projekcija į naująjį albumą.

Tačiau tai dar ne pabaiga. Jau paskutinį sausio savaitgalį „Awakening Sun“ planuoja paskelbti turo datas. Koncertų metu bus atliekami gerai pažįstami ir fanų mėgstami grupės kūriniai, o greta jų skambės naujos dainos iš būsimo „Into the Light“ albumo.

2015 metų ture grupės muzika skambėjo daugybėje Europos miestų ir miestelių. Grupės socialinio tinklo paskyroje gausu prašymų atvykti dar kartą: „Atvykite dar kartą į Italiją. Mes privalome vėl pagroti kartu“, – grupės koncerto su nekantrumu laukia Salvatore. „Neteko jūsų klausyti gyvai, kada planuojate atvykti į šiaurės Ohają?“, – klausia John.

Singlo „D.E.S.I.R.E.“ galite pasiklausyti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)