"Šios akcijos metu tikimės artimiau susipažinti su mūsų žiūrovais, betarpiškai su jais pabendrauti, o taip pat - atiduoti duoklę visiems, per dešimt laidos egzistavimo metų užkibusiems ant "VRS kameros" kabliuko," - teigė vienas "VRS Kameros" įkūrėjų ir dabartinis prodiuseris Džiugas Juodkazis. "Tuščiu skrandžiu linksmas nebūsi, todėl šį kartą pamaitinsime ne tik žiūrovų sielas, bet ir kūnus", - sakė laidos prodiuseris.

Anot Dž.Juodkazio, kareiviškos košės paragauti susirinkę laidos žiūrovai galės pabendrauti ne tik su laidos vedėju Dainiumi Martinaičiu, bet ir visa laidos kūrybine komanda, susipažinti su "VRS kameros" darbo specifika bei užkulisiais. Renginio metu taip pat vyks įvairūs konkursai, savo jėgas žiūrovai galės išbandyti košės valgymo varžybose.

"Nors renginio metu slaptųjų "VRS" kamerų nenaudosime, norintys pakliūti į plačiuosius televizijos ekranus taip pat neturėtų nusivilti," - žadėjo D. Juodkazis. Anot jo, turintys ką linksmo papasakoti ar norintys perduoti linkėjimus mamai, galės "pabendrauti" su atvira kamera, kuri bus įrengta specialioje kabinoje. "Kiekvienas norintis galės kreiptis į tautą, Seimą, Vyriausybę, kaimyną, išsakyti savo nuomonę aktualiais klausimais, papasakoti pokštą ar mėgstamą anekdotą," - sakė laidos prodiuseris.

Dž.Juodkazio manymu, iš 20 kg grikių kruopų, 10 kg mėsos konservų ir 0,5 kg druskos išvirtos kareiviškos košės užteks sočiai pavalgydinti apie 200 renginio dalyvių. Rengiant akciją "VRS kamerai" aktyviai talkins Lietuvos kariuomenės motorizuota pėstininkų brigada "Geležinis vilkas".

Visas reklamos paslaugas teikianti agentūra "Video reklamos studija" pirmąją "VRS Kameros" laidą į TV eterį išleido 1992 metais. "VRS Kamera" buvo pristabdyta 1997 ir 2000 metų birželį. Ją TV3 eteryje pakeitė amerikiečio Alano Stanke panašaus profilio laida "Išdykusi kamera". Šiuo metu atsinaujinusi "VRS kamera" rodoma kiekvieną penktadienio vakarą TV3 eteryje, sakoma pranešime spaudai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją