DELFI skaitytoja informavo, kad incidentas įvyko apie 15.00 val., kai su savo 6,5 metų vaiku nuėjo į „Ozo“ prekybos centrą pasižiūrėti filmo.

„Laiko dar liko (iki kino seanso - DELFI past.), kaip visada, nuėjome pažaisti stalo ledo ritulį. Pradėjus žaisti, šalia mūsų, už maždaug 5-7 metrų, nuo lubų ant vaikiškos žaidimų mašinos su trenksmu nukrito gipso kartono „plyta“. Nenoriu aprašinėti savo emocijų, rašau, nes noriu perspėti - pastatas neaiškios būklės. Jei mašinoje ar šalia butų mažas vaikas...“, - rašo DELFI skaitytoja.

„Ozo“ prekybos centro atstovė Inga Navickaitė patvirtino, kad prekybos centre buvo toks incidentas. Anot I. Navickaitės, dekoratyvinės plokštės nėra sunkios, tačiau pati situacija nemaloni. Laimei, įvykį niekas nenukentėjo.

DELFI skaitytojos teigimu, po įvykio priėjusi administratorė nė nepasiteiravo, ar nieko nekliudė nukritusi plokštė. Įvykio vietą prekybos centro darbuotojai aptvėrė.

„Nuo lubų varvėjo vanduo. Mes iš ten tiesiog išėjome. Filmukas truko apie 1,5 val. Po to aš sugrįžau pasižiūrėti, kokia situacija. Ten išvydau, kad nukrito dar 6-šios plokštės. Manau, komentuoti čia jau nieko nereikia. Vaikams ten nesaugu“, - nuogąstavimais pasidalijo DELFI skaitytoja.

DELFI dėkoja skaitytojai už informaciją ir nuotraukas.



Tą pačią dieną prekybos centre sudužęs stiklas sužalojo dvejų metų vaiką. Prekybos centro atstovė neslėpė, kad iš iš karto po įvykio antradienį, ir trečiadienį bendravo su mažylio tėvais. Prekybos centras tikslių nelaimės aplinkybių dar neišsiaiškino, tačiau draudimas atlygins patirtą žalą. Apie vaiko sveikatos būklę I. Navickaitė sakė negalinti kalbėti, nes tai asmeninė šeimos informacija. DELFI žiniomis, mažylio patirti nėra pavojingi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (134)