Nuotrauka su kiaušiniais, ant kurių matyti telefono numeris, automobilio pavadinimas ir modelis, sausio 25 dieną pasirodė laikraščio „Miaskij rabočij“ paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“, rašo lenta.ru „Reklamos tokiu tiražu ir tokiu formatu pasaulis dar nematė“, - skelbė fotografijos antraštė.

Žiniasklaidos valdančiosios bendrovės „Granada Press“ direktorius Sergejus Filičkinas pasidalijo šia nuotrauka ir prie jos pridūrė: „Užsakyčiau ten mūsų reklamą“.

S. Filiškino paskyroje pasirodžiusį įrašą pakomentavo buvusi laikraščio „Večernyj Čeliabinsk“ (VČ) (priklausančio „Granada Press“) darbuotoja Irina Parfentjeva. „Po saule nieko nauja. Prenumeratos laikotarpiu bendradarbiavome su Čeliabinsko paukštynu ir ant kiaušinių spausdindavome VČ logotipą“, - pažymėjo I. Parfentjeva, šiuo metu dirbanti savaitraščio „Sosedi“ vyriausiąja redaktore.

Tiesa, vėliau svetainė lenta.ru aptiko, kad internete ši nuotrauka buvo pasirodžiusi dar 2013 metais, ir atsiprašė už nešviežią istoriją su reklaminiais kiaušiniais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)