Ingredientai
Sviestas
220
g
Varškė
230
g
Citrinos žievelė
1
šaukštas
Miltai
2
puodeliai
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Cukrus
5
šaukštai
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Bus greičiau, jei maišysite elektriniu maišytuvu.
Varškę sutrinkite su išlydytu sviestu ir labai gerai išmaišykite su smulkiai tarkuota citrinos žievele. Maišykite, kol varškės masė taps puri.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais.
Miltus įmaišykite į varškę ir gerai išminkykite.
Tešlą iškočiokite (turėtų būti apie 0,5 cm storio). Stikline arba apvalia sausainių formele išspauskite skritulius.
Tešlos skritulius iš abiejų pusių apvoliokite cukruje. Kiekvieną sulenkite į 4 dalis.
Sausainukus sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir kepkite apie 35 minutes iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Atsiliepimai