Pirmos dvi rytojaus pamokos – lietuvių kalbos. Reikia parašyti 400-500 žodžių rašinį apie „Baltą drobulę“, neužsirašiau pavadinimo, reiktų skambinti draugui pasiklaust. Bet „are you kidding me?“ (angl. ar jūs juokaujate?) 500 žodžių apie sąmonės srauto knygą? Jūs gal jau visai, mokytojai? Ir dar per savaitę?

Planas žlunga. Bet žiūrim toliau. Dar reikia padaryti gramatikos užduočių puslapį. Įrašyti raides. DAR prie rašinio.

Manot, viskas? Ne, dar reikia konspekto. Apie autorių „Baltos drobulės“.

Šakės... Dedu lietuvių kalbą į šoną.

Trečia pamoka – matematika. Trys uždaviniai. Po 10 mažų uždavinukų (a), b), c)). Trisdešimt iš viso...

Turint galvoje, kad geekų (liet. Moksliukų) klasėje vos keli, toks krūvis – neįmanomas. Aš asmeniškai sėdėčiau 5 valandas (bet nesėdėsiu, eisiu geiminti BAS'o), ir tai nepadaryčiau.

Ketvirta pamoka – langas. Yay, rūkysim už kampo!

Penkta – gieša. Trys puslapiai pratybų apie dirvožemius, kuriuose auga vynmedžiai ar kažkas panašaus... Never... (angl. niekada) Tiesiog never... Koks sveiko proto žmogus tokioms nesąmonėms gaištų laiką??

Šešta pamoka – biologija. Pasiruošti kontroliniam darbui + penki pratimai į sąsiuvinį. Jei būtume šventę kartu su Darvinu, mielai skimbtelėčiau jam ir užklausčiau apie jo teorijas, bet, deja... O vienas nieko ten nesuprantu, reiktų skaityti visą skyrių, per sudėtinga, viskas ta moksline kalba, kurios nesuprantu. Teks tikėtis, kad netikrins.

Septinta pamoka – uf! – istorija. Antras kontrolinis (argi mokytojui paaiškinsi, kad NEGALIMA dviejų rašyt per dienų? Jiems gi dzin). Ar verta net atsiversti knygą?..

Irrr pagaliau paskutinioji, aštunta pamoka. Filosofija. Jai nieko neužduota. Ačiū Dievui.

Taigi, išvada: nope (liet. ne), verčiau jau šluosiu gatves. LOL.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite atsiųsti savo nuomonę? Patarti? Pasidalinti mintimis? Kviečiame tai padaryti! Rašykite el.paštu pilieciai@delfi.lt arba žemiau: