Dar 1994 metais, jaunatviško maksimalizmo kupini brolis ir sesuo Antonijus ir Živilė Žilinskai iš nedidelio miestelio, pasivadinę grupe „Miledi“, įrašė ir išleido debiutinį albumą „Pirmoji meilė“.

Jame ir buvo daina, atvėrusi kelią į populiarumą. Albumas iš karto tapo vienu perkamiausių albumų Lietuvoje: „Tokios sėkmės paskatinti vėliau išleidome dar septynis albumus. Visi jie buvo parduoti tūkstantiniais tiražais. Mes negarsėjom skandalais, nelindom į viešumą, mes norėjom tik dainuoti savo nuoširdžias, paprastas, melodingas dainas.“

Tuometiniai leidėjai „Miledi“ vadino unikalia dėl to, jog ne itin aktyviai koncertuodama grupė vis tiek parduodavo tuo metu įspūdingus albumų tiražus: „Mūsų istorija galėtų būti pavyzdys visiems jauniems, gyvenimą pradedantiems žmonėms, kad labai labai kažko norint ir siekiant svajonės pildosi.“

Antonijus Žilinskas

Živilė šiuo metu gyvena JAV ir per atstumą palaiko atsinaujinusią brolio muzikinę veiklą. Prieš 4 mėnesius po ilgametės pertraukos buvo pristatyta daug gražių atsiliepimų sulaukusi jautri, lyriška daina „Sielos puselė“.

„Dainos „Aš lauksiu lig ryto“ tematika aktuali ir kai tau 20, ir kai tau 40. Atleisti, mylėti, suprasti, tikėti, vertinti viens kitą čia ir dabar, o ne tada, kai prarandam. Atrasti savyje sielos ramybę, pamilti visų pirma save ir savo artimą, dalintis džiaugsmu, o ne neigiamom emocijom. Nes laimingas žmogus tik laime ir norės dalintis“, – sakė A. Žilinskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)