Suaugusiųjų standartinių šokių grupėje Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė (Kauno „Kaspinas") laimėjo aukso medalius, o Tomas Fainšilis ir Violeta Posmetnaja (Kauno „Editos Daniūtės šokių studija") finale užėmė septintą vietą.

Antrą vietą užėmė italai Francesco Galuppo ir Debora Paccini, o trečia vieta atiteko Aleksejui Glukhovui ir Anastasijai Glazunovai iš Rusijos. Varžybose dalyvavo 39-ios poros.

Profesionalų lygos standartinių šokių grupėje Donatas Vėželis ir Lina Chatkevičiūtė (Kauno „Sūkurys") laimėjo sidabro medalius.

Nugalėtojais šioje grupėje tapo Benedetto Ferruggia ir Claudia Koehler iš Vokietijos, o trečią vietą užėmė prancūzai Steeve Gaudet ir Marioara Cheptene. Grupėje varžėsi 8-ios poros.

Jaunimo standartinių šokių grupėje bronzos medalius laimėjo Karolis Michalas Tomeckis ir Domilė Šemeškevičiūtė (Kauno „Sūkurys"), o Andrejus Kovalevas ir Veronika Samuolytė (Kauno „Editos Daniūtės šokių studija") užėmė penktą vietą.

Grupės čempionais tapo Maksimas Pugačevas ir Kira Oksas iš Rusijos, o antrą vietą laimėjo Marco Bodini ir Kristina Charitonovaitė, atstovaujantys Italijai. Varžybose dalyvavo 16 porų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)