Ingredientai

Lydytas sūrelis 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Provanso žolelės 0.5 šaukštelio
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Pievagrybius nuplaukite ir nuvalykite. Išpjaukite kotelius kuo giliau.

Pievagrybių kotelius ir svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste su druska ir pipirais. Kepkite kol svogūnai gražiai pagels.

Vištieną smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su lydytu sūreliu, Provanso žolelėmis ir keptais pievagrybiais.

Vištienos mišiniu įdarykite pievagrybių kepurėles. Viršų apiberkite smulkiai tarkuotu sūriu.

Pievagrybius kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai