Ingredientai
Pievagrybiai
18
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Lydytas sūrelis
2
šaukštai
Fermentinis sūris
50
g
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Provanso žolelės
0.5
šaukštelio
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Pievagrybius nuplaukite ir nuvalykite. Išpjaukite kotelius kuo giliau.
Pievagrybių kotelius ir svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste su druska ir pipirais. Kepkite kol svogūnai gražiai pagels.
Vištieną smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su lydytu sūreliu, Provanso žolelėmis ir keptais pievagrybiais.
Vištienos mišiniu įdarykite pievagrybių kepurėles. Viršų apiberkite smulkiai tarkuotu sūriu.
Pievagrybius kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.
Atsiliepimai