Trakiškių vyriausiasis treneris Valdas Urbonas šių rungtynių startui pasirinko tokį vienuoliktuką: vartuose – Marius Rapalis, gynyboje – Justinas Januševskis, Arūnas Klimavičius, Deividas Česnauskis ir Mattia Broli, saugai – Aleksandras Byčenokas, Martynas Dapkus, Jevgenijus Zasavickij, Nerijus Valskis, Artiomas Gurenko,puolime – D. Aršakianas.

Susitikimas prasidėjo įvarčių kruša. Vos prasidėjus dvikovai pasižymėjo D. Aršakianas, į kurio tikslų smūgį vos po kelių minučių po standartinės situacijos „Skonto“ atsakė savo įvarčiu. Penkioliktą minutę „Trakai“ vėl buvo priekyje, o tada, po labai abejotino 11 metrų baudinio rezultatas tapo 2:2. Dar iki pertraukos D. Aršakianas pasiekė „hat tricką“. Ir taip baigėsi pirmoji rungtynių dalis.

Antro kėlinio pradžioje „Trakai“ turėjo dar kelias puikias galimybes, tačiau jomis pasinaudoti nepavyko. Pakeitus pagrindinius žaidėjus, riteriai atidavė iniciatyvą „Skonto“, kurie iš pradžių rezultatą išlygino, o po to dar kelis kartus grasino trakiškių vartams.

„Palyginus su pirmomis rungtynėmis, komanda žengė žingsnį į priekį. Daug kūrėme, Davidas pelnė tris gražius įvarčius. Antrajame kėlinyje žaidimo kreivė šiek tiek krito žemyn, bet tai normalu“, – rungtynes komentavo „Trakų“ fizinio pasirengimo treneris Leo Iparraguirre.

„Kovingos, gražios, apylygės rungtynės“, – sakė M. Rapalis.

Jau pirmadienį „Trakai“ išvyksta į Italiją, kur dešimties dienų stovykloje pratęs pasiruošimą Supertaurės rungtynėms su Vilniaus „Žalgiriu“ bei būsimam sezonui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją