Šioje laidoje rungėsi Ieva Zasimauskaitė, Baiba Skurstenė-Serdiukė, Evelina Jocytė, vaikinų ketveriukė E.G.O., Berta Timinskaitė, Deivydas Žygas, Neringa Šiaudikytė, „4 Roses“, Saulenė Chlevickaitė, Milda Martinkėnaitė, Ruslanas Kirilkinas ir Aistė Pilvelytė. Pastaroji savo sėkmę šiame projekte bando jau 10-ąjį kartą.

Deja, šįvakar laimė nusisuko nuo D. Žygo ir E. Jocytės – šie dalyviai paliko šou jam vos įsibėgėjus.

Evelina Jocytė
Deivydas Žygas

Šio vakaro favorite tapo ilgametė projekto dalyvė Aistė Pilvelytė. O štai Baibai kone per plauka pavyko išvengti skausmingo pasitraukimo iš projekto.

Visi šeštadienio vakaro dalyviai dainas rinkosi iš „bendro katilo“, reiškia, jie į konkursą atėjo be savo dainų arba atsinešė savo dainą, tačiau leido ją atlikti ir kitiems atlikėjams.

Dalyvių pasirodymus vertino lietuviškoji ir užsienio komisijos bei žiūrovai. Komisijos kėdes šįvakar užėmė Ramūnas Zilnys, Darius Užkuraitis, Nomeda Kazlaus ir Laima Lapkauskaitė.

Kovą dėl teisės atstovauti Lietuvai „Eurovizijoje“ pradėjo 28 dalyviai: „4 Roses“ merginos, Alice Way, Baiba Skurstenė-Serdiukė, Berta Timinskaitė, Deivydas Žygas, Gabrielė Grygolaitytė-Vasha, E.G.O., HIT, Ieva Zasimauskaitė, Milda Martinkėnaitė, Neringa Šiaudikytė, Saulenė Chlevickaitė, Donatas Montvydas, Ištvanas Kvikas, Lawreigna, Ruslanas Kirilkinas, Vladas Kaluginas, Behind the Moon, Catrinah, Eglė Jakštytė, Elena Jurgaitytė, Erica Jennings, Jurgis Brūzga, Petunija, Rūta Ščiogolevaitė, Ugnė Smile, Valdas Lacko ir Aistė Pilvelytė.

Po pirmosios laidos, susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, iškrito Dovydas Petrošius, Elena Jurgaitytė ir Vlad Max. Po antrosios „eurovizinės“ kovos baigėsi Jurgiui Brūzgai, Lawreignai ir Ugnei Smile.

Po jau LRT eteryje parodytų laidų paaiškėjo, kad toliau „eurovizines“ kovas tęs Alice Way, „Behind The Moon“, Erica Jennings, Petunija, Donatas Montvydas, Rūta Ščiogolevaitė, Ištvanas Kvikas, Catrinah, Eglė Jakštytė ir Valdas Lacko.

Tiesa, du dalyviai iš konkurso pasitraukė savo noru. Grupė HIT ir atlikėja Gabrielė Grygolaitytė-Vasha atsisakė galimybės dalyvauti dėl asmeninių priežasčių ir negalavimų. Paaiškėjus, kad iš konkurso traukiasi ši grupė ir atlikėja, prie konkurso dalyvių prisijungė Evelina Jocytė.

Konkurso akimirkos ir užkulisiai - nuotraukų albume: